Hei og velkommen til min økonomiside! Her skal jeg øse av mine kunnskaper og erfaringer på et felt som opptar de aller fleste av oss, nemlig vår egen økonomi.

Jeg tror jeg har noe å bidra med, selv om jeg slettes ikke anser meg selv som noen slags ekspert. Økonomer er eksperter, mens jeg er bare en skarve forbruker med masse egenerfaring. Jeg har nemlig hatt alle slags lån til forbruk som kan oppdrives, brukt mange slags kredittkort, og hatt alskens trøbbel med ubetalte regninger fra irriterte kreditorer.

Dette skriver jeg om her, slik at du som leser siden min kan slippe å gå i de samme fellene. Her skal du finne vurderinger av forbrukslån, kredittkort og andre forbrukerrelaterte finansieringsprodukter. Jeg tar for meg ulemper og fordeler, og gir tips om hvordan du både skaffer deg finanser, og hvordan du kvitter deg med gjeld. Målet er alltid å gjøre ting så billig som mulig!

Oppdateringer av siden avhenger av tid og tema. Jeg har som mål å holde hjulet i gang jevnlig, men jeg gidder ikke skrive bare for skrivingens skyld. Artiklene skal ha kjøtt på beina!

Du kan kontakte meg om du vil, men jeg foretrekker da at du sender en mail via kontaktsiden. Useriøse henvendelser blir ignorert, mens tips og konstruktive tilbakemeldinger tas imot med takk!